• Home
  • »
  • Zoneregeling vloerverwarming

Zoneregeling vloerverwarming


 

Wilt u uw woning of bedrijfspand voorzien van vloerverwarming? Vloerverwarming is een aangenaam en duurzaam alternatief voor centrale verwarming. Daarentegen roept het gebruik van vloerverwarming ook nogal eens wat vragen op, zoals ‘Kan ik de vloerverwarming per ruimte regelen?’ FloorComfort geeft u antwoord op deze vraag.

TEMPERATUUR PER ZONE INSTELLEN


Veel mensen denken dat ze met vloerverwarming niet de vrijheid hebben om de temperatuur per ruimte of per verdieping te regelen. Dit is een misvatting. Bij vloerverwarming kunt u gebruikmaken van zoneregeling, zodat de temperatuur per ‘zone’ ingesteld kan worden. Hoe dit in z’n werk gaat? Bij zoneregeling wordt er een elektrische klep in de aanvoer van de verdeler geplaatst. Deze klep communiceert met de thermostaat in een bepaalde ruimte, zodat deze de temperatuur van dat vertrek regelt. Zo houdt u meerdere ruimtes op de gewenste temperatuur met dezelfde verwarmingsketel.

BESPAREN OP ENERGIEKOSTEN

Met zoneregeling kunt u eenvoudig de temperatuur in iedere ruimte regelen. In de slaapkamer van uw kind wilt u overdag een warmere temperatuur dan ’s nachts: overdag wordt er immers gespeeld en ’s nachts wilt u een koele ruimte hebben. Zoneregeling brengt echter niet alleen gemak met zich mee: ook bespaart u hiermee op de energiekosten. Uw woning of bedrijfspand wordt niet constant op dezelfde temperatuur verwarmd: sommige zones kunnen uitgeschakeld worden. Duurzaam verwarmen, dus!

MEER WETEN OVER ZONEREGELING

Wilt u meer weten over zoneregeling bij vloerverwarming? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met de vloerverwarmingsspecialisten van FloorComfort! Wij hebben jarenlange ervaring in alle mogelijke vloerverwarmingssystemen en verzorgen indien gewenst de deskundige installatie hiervan. Interesse? Vraag eenvoudig en snel een kostenopgave bij ons op!