• Home
  • »
  • Energiebesparing vloerverwarming

Energiebesparing vloerverwarming

 

PRIJSAANVRAAG

BEREKEN EENVOUDIG UW PRIJSINDICATIE

  • Binnen 5 minuten per e-mail
    U weet binnen een paar klikken wat vloerverwarming u ongeveer gaat kosten
  • Binnen enkele dagen een uitgebreide offerte
    Wij nemen contact met u op als u specifieke wensen of aanvullende vragen heeft

DIRECT AANVRAGEN

 

Vloerverwarming is een effectieve, duurzame én milieuvriendelijke manier om uw woning of bedrijfspand te verwarmingen. Binnen mum van tijd is het pand opgewarmd en hierbij kunt u zelfs de temperatuur per vertrek regelen. Maar hoeveel stroom verbruikt uw vloerverwarmingssysteem nu precies? FloorComfort vertelt u graag meer. Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren en installeren van hoogwaardige vloerverwarmingssystemen.


Stookkosten van vloerverwarming

Er is geen eenduidig antwoord te geven op de vraag ‘Hoeveel stroom verbruikt mijn vloerverwarming?’. Het stroomverbruik is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het pand, het soort isolatie, de stookduur en de vloerafwerking. Wilt u meer informatie over de stroomkosten van uw vloerverwarmingssysteem, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de adviseurs van FloorComfort. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij u een indicatie van uw stookkosten geven.
 

Energiebesparende mogelijkheden vloerverwarming

Ongeacht het stroomverbruik van uw vloerverwarmingssysteem: over het algemeen geldt dat vloerverwarmingen een energiezuinig en duurzaam alternatief zijn voor traditionele verwarming met radiatoren. U bespaart bijvoorbeeld energie wanneer u gebruikmaakt van een pompschakelaar. De schakelaar schakelt de pomp van de verdeler uit wanneer het aanvoerwater beneden een bepaalde temperatuur komt, zodat de pomp niet 24 uur per dag warm water aanvoert. Daarnaast wordt er bij vloerverwarming gebruikgemaakt van slimme thermostaten die exact vertellen wat uw gas- en stroomverbruik is.
 

Contact met FloorComfort

Wilt u meer informatie over de energiebesparende mogelijkheden van vloerverwarming? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van FloorComfort, specialist in duurzame totaalvloeren. Onze adviseurs vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en voorzien u indien gewenst van een prijsopgave op maat.