Contact


 

Wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek of nieuwsgierig bent naar de oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt een bezoek brengen aan onze showroom in Oud Gastel.
In onze showroom laten wij veel verschillende installatiemethodes zien en wij denken uiteraard graag met u mee om te bepalen wat voor uw specifieke (woon-) situatie het meest geschikte systeem zou zijn.

Als u onze showroom wilt bezoeken dan is dit op afspraak mogelijk van maandag tot en met donderdag tussen 09:00u en 16:00u (m.u.v. feestdagen). Wij willen u wel vragen om het contactformulier hieronder te gebruiken of om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen zorgen dat er een adviseur beschikbaar is om alle mogelijkheden met u te kunnen bespreken.

CONTACTFORMULIER


Gebruik het contactformulier hieronder en de specialisten van FloorComfort zullen uw vraag zo spoedig mogelijk per e-mail beantwoorden of eventueel telefonisch contact met u opnemen.
 

Contactgegevens

Adresgegevens

Opmerkingen
* = verplicht
Door het formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen.
Meer informatie kunt u terugvinden in onze privacyverklaring.
 

IMPRESSIE-FOTO'S Showroom
 

ADRESGEGEVENS


Bedrijventerrein "Borchwerf II"
Neon 15-J
4751 XA
OUD GASTEL

Tel. +31 (0)88 495 49 00
info@floorcomfort.nl
www.floorcomfort.nlVOORWAARDEN & CONDITIES


Op al onze verkopen en installaties zijn onze algemene voorwaarden en installatievoorwaarden van toepassing.

Algemene Voorwaarden
Installatievoorwaarden