Nieuwbouw

PrijsAanvraag

bereken eenvoudig uw prijsindicatie

 • Binnen 5 minuten per e-mail
  U weet binnen een paar klikken wat vloerverwarming u ongeveer gaat kosten
 • Binnen enkele dagen een uitgebreide offerte
  U ontvangt binnen enkele dagen een offerte per e-mail.
  Mocht u specifieke wensen of vragen hebben, dan nemen wij contact met u op.

Direct aanvragen


 

Bij vloerverwarming op waterbasis worden er verwarmingsbuizen in de vloer verwerkt. Door alle ontwikkelingen die vloerverwarming-systemen de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, is het inmiddels mogelijk om in vrijwel ieder huis of bedrijfspand vloerverwarming te installeren. Van nieuwbouw-woningen tot renovatieprojecten en van kantoorgebouwen tot monumentale panden.

In de meeste gevallen worden de buizen van het systeem bij nieuwbouw in een nieuw aan te brengen dekvloer geïnstalleerd door deze op stalen netten vast te zetten of met behulp van het Tacker-systeem, waarbij de vloerverwarmingsbuizen door middel van kunststof nieten worden vastgezet op isolatie.
Via een verdeler worden de buizen aangesloten op een CV-installatie, op stadsverwarming of op bijvoorbeeld een warmtepomp.
De aanvoertemperatuur van de warmtebron bepaald hierbij wat voor type verdeler er voor de installatie nodig is.

INSTALLATIE OP KRIMPNETTEN

INSTALLATIE OP TACKER-PLATEN

home_icon-boor

OVERIGE INSTALLATIEMETHODES


Naast het installeren van buizen in nieuw aan te brengen dekvloeren is het ook mogelijk om buizen in een bestaande cementdekvloer te laten frezen of om een systeem met een minimale installatiehoogte te laten aanbrengen.

Daarnaast zijn er speciale laaggewicht-systemen, die direct op houten ondervloeren aangebracht kunnen worden. Deze systemen zijn beschikbaar met een hoogte vanaf 15 mm en in de meeste gevallen kunnen zwevende vloerafwerkingen als klik-laminaat en multiplank direct op deze systemen gelegd worden.

Om contactgeluid tussen het systeem en de vloerafwerking te voorkomen, is het wel raadzaam om gebruik te maken van een geluidsdempende onderfolie.


 • NIEUWBOUW
 • RENOVATIE
 • DROOGBOUW
   

Totaaloverzicht bekijken

 


Systeemhoogte
Minimale installatiehoogte
Systeemafwerking

50 mm ~ 100mm
50 mm
Dekvloer (chape)

Systeemhoogte
Minimale installatiehoogte
Systeemafwerking

70 mm ~ 120 mm
70 mm
Dekvloer (chape)
 
Krimpnetten-installatie Tacker-installatie  

Binnen 5 minuten een eerste prijsindicatie per e-mail...


Maak gebruik van het onderstaande formulier om binnen 5 minuten een eerste prijsindicatie te ontvangen voor de installatie van vloerverwarming.
Na beoordeling van uw aanvraag ontvangt u binnen enkele dagen een uitgebreide offerte.

Gegevens per bouwlaag
M2
+ extra verdieping (of afwijkende ruimte)
Contactgegevens
Overige gegevens
Bijlages (max 10 MB)
 
Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om u een prijsindicatie en offerte toe te sturen en om eventueel contact met u te kunnen opnemen naar aanleiding van uw aanvraag. Meer informatie kunt u terugvinden in onze privacyverklaring.