• Home
  • »
  • Kostenbesparing vloerverwarming

Kostenbesparing vloerverwarming


 

U wilt uw woning, bedrijfspand of kantoorgebouw voorzien van vloerverwarming. Zo verwarmt u uw pand gelijkmatig en zorgt u voor een aangenaam binnenklimaat. Maar welke kosten zijn er gemoeid met vloerverwarming? En welke energierekening gaat hiermee gepaard? FloorComfort is specialist in het aanleggen en installeren van vloerverwarmingssystemen én vloerafwerkingen. Wij vertellen u graag meer.

MOGELIJKHEDEN VAN VLOERVERWARMING


Wilt u vloerverwarming aanleggen, dan kunt u kiezen voor watergedragen vloerverwarming en elektrische vloerverwarming. Daarnaast heeft u de keuze uit systemen voor natbouw en droogbouw. Bij natbouw wordt de vloerverwarming verwerkt in een ‘natte vloer’, zoals een vloer van cement. Bij droogbouw wordt het vloerverwarmingssysteem afgewerkt met (isolatie)platen. Iedere vorm van vloerverwarming heeft een ander prijskaartje.

ENERGIEZUINIG EN MILIEUVRIENDELIJK

Het vaststellen van de prijs voor aanschaf- en aanlegkosten is afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van het te verwarmen oppervlak, het gekozen systeem en de materiaalkosten. Laat u de montage door een installateur uitvoeren, dan betaalt u ook nog de montagekosten. Overweegt u vloerverwarming aan te leggen, dan is het goed om te weten dat deze vorm van verwarming energiezuiniger en milieuvriendelijker is dan traditionele centrale verwarming. Over het algemeen geldt dat vloerverwarming een korte terugverdientijd heeft.

FLOORCOMFORT GEEFT MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de kosten én de kostenbesparingen van vloerverwarming? Neem vrijblijvend contact op met de vloerverwarmingsspecialisten van FloorComfort. Wij hebben jarenlange ervaring in alle vloerverwarmingssystemen en vertellen u meer over de kosten die hiermee gepaard gaan. Indien gewenst voorzijn wij u van een prijsopgave op maat.