• Home
  • »
  • Warmtepomp vloerverwarming

Warmtepomp vloerverwarming


 

Wilt u vloerverwarming aan laten leggen, maar bent u vooraf benieuwd naar de mogelijkheden? Bijvoorbeeld van het verwerken van een warmtepomp? FloorComfort heeft jarenlange ervaring in het leveren én installeren van complete vloerverwarmingssystemen – zowel in bestaande als in nieuwe vloeren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van een warmtepomp.

Duurzame oplossing vloerverwarming


Een warmtepomp is een apparaat dat de energie uit de lucht, de bodem of het grondwater omzet in warmte voor uw vloerverwarming. Met weinig stroom krijgt u zo veel warmte, want in de pomp wordt het water ‘opgewaardeerd’ tot de juiste temperatuur. Kortom: vloerverwarming met een warmtepomp is een energiezuinige en duurzame oplossing. Niet voor niets is deze vorm van verwarmen razend populair, met name in nieuwbouwwoningen of woningen met de ‘0 op de meter’-norm.

Meer rendement uit uw vloerverwarming

Wat moet u weten wanneer u uw vloerverwarming wilt combineren met een warmtepomp? Wanneer u optimaal rendement uit uw warmtepomp wilt halen, dan moet de aanvoertemperatuur van het water niet te heet zijn. Stap bijvoorbeeld over op een aanvoertemperatuur van bijvoorbeeld 30 graden Celsius, en het water kan direct gebruikt worden voor het verwarmen van uw vertrekken. Is uw woning of bedrijfspand goed geïsoleerd, dan zal u nóg meer profijt van de warmtepomp hebben.

Meer informatie over VLOERVERWARMING OP warmtepompen

Wilt u meer informatie over vloerverwarmingssystemen in combinatie met een warmtepomp? Neem vrijblijvend contact op met de vloerverwarmingsspecialisten van FloorComfort. Zij vertellen u meer over de mogelijkheden en kunnen u indien gewenst voorzien van een offerte op maat voor het vloerverwarmingssysteem.