Gebouwen

PrijsAanvraag

bereken eenvoudig uw prijsindicatie

  • Binnen 5 minuten per e-mail
    U weet binnen een paar klikken wat vloerverwarming u ongeveer gaat kosten
  • Binnen enkele dagen een uitgebreide offerte
    U ontvangt binnen enkele dagen een offerte per e-mail. Mocht u specifieke wensen of vragen hebben, dan nemen wij contact met u op.

Direct aanvragen


 

Verrassend veel

Vloerverwarming leggen... Het is voor veel bedrijven en eigenaren van gebouwen een oplossing waaraan zij niet in eerste instantie denken.
Toch is er verrassend veel mogelijk tegen relatief geringe investeringen en met zicht op een energieverbruik dat absoluut lager is dan bij normale centrale verwarming. Daarnaast is ook uw effectief gebruik van de werkvloer groter, want u bent verlost van de vaak storend aanwezige radiatoren.

voor elke situatie

Of u nu kiest voor vloerverwarming onder een gietvloer, onder tegels, PVC, marmoleum of parket, wij hebben voor iedere situatie de juiste oplossing.
Wij denken met u mee en adviseren u graag op basis van de door u gewenste vloerafwerking.
FloorComfort biedt u het beste van het beste tegen een acceptabel kostenplaatje.

Kosten

Wat kost vloerverwarming aanbrengen? U kunt weleens verrast zijn over de relatief geringe meerkosten wanneer deze afgezet worden tegen het totale aantal vierkante meters vloeroppervlak dat u voor het eerst of opnieuw wilt laten afwerken. 
U verdient de investering namelijk later gedeeltelijk weer terug door het geringere energieverbruik van vloerverwarming.

Wissel op toekomst

Kiest u voor vloerverwarming, dan trekt u een wissel op de toekomst. Want natuurlijk hoopt u nog jarenlang profijt te hebben van uw gebouw of pand. De vloerverwarming die FloorComfort voor u aanlegt, is uitermate geschikt voor innovatieve toekomstige warmtebronnen zoals aardwarmte.
 


 

BINNEN 5 minuten een eerste prijsindicatie per e-mail...


Maak gebruik van het onderstaande formulier om binnen 5 minuten een eerste prijsindicatie te ontvangen voor de installatie van vloerverwarming.
Na beoordeling van uw aanvraag ontvangt u binnen enkele dagen een uitgebreide offerte.

Gegevens per bouwlaag
M2
+ extra verdieping (of afwijkende ruimte)
Contactgegevens
Overige gegevens


Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om u te voorzien van een prijsindicatie en offerte en om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. de uitgebrachte prijsindicatie en offerte. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.