Gebouwen


 

FloorComfort is de vanzelfsprekende partner voor projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren, bedrijven en installateurs, die zoeken naar een passende oplossing voor vloerverwarming.
Vanzelfsprekend? Ja, zeker! 
Wanneer u tot één van deze doelgroepen behoort, dan wilt u zowel kwaliteit als complete ontzorging tegen een goede prijs. FloorComfort stemt de vloerverwarmingsinstallatie volledig af op de specifieke situatie, het type ondervloer(en) en de gewenste vloerafwerking.

VLOERVERWARMING VOOR PROJECTEN EN VASTGOED


Vloerverwarming leggen... Het is voor veel bedrijven en eigenaren van gebouwen een oplossing waaraan zij niet in eerste instantie denken.
Toch is er verrassend veel mogelijk tegen relatief geringe investeringen en met zicht op een energieverbruik dat absoluut lager is dan bij normale centrale verwarming. Daarnaast is ook uw effectief gebruik van de werkvloer groter, want u bent verlost van de vaak storend aanwezige radiatoren.

VOOR ELKE SITUATIE

Of u nu kiest voor vloerverwarming onder een gietvloer, onder tegels, PVC, marmoleum of parket, wij hebben voor iedere situatie de juiste oplossing.
Wij denken met u mee en adviseren u graag op basis van de door u gewenste vloerafwerking.
FloorComfort biedt u het beste van het beste tegen een acceptabel kostenplaatje.

KOSTEN

Wat kost vloerverwarming aanbrengen? U kunt weleens verrast zijn over de relatief geringe meerkosten wanneer deze afgezet worden tegen het totale aantal vierkante meters vloeroppervlak dat u voor het eerst of opnieuw wilt laten afwerken. 
U verdient de investering namelijk later gedeeltelijk weer terug door het geringere energieverbruik van vloerverwarming.

WISSEL OP DE TOEKOMST

Kiest u voor vloerverwarming, dan trekt u een wissel op de toekomst. Want natuurlijk hoopt u nog jarenlang profijt te hebben van uw gebouw of pand. De vloerverwarming die FloorComfort voor u aanlegt, is uitermate geschikt voor innovatieve warmtebronnen zoals aardwarmte, warmtepomptechniek en zonneboilers.

Offerte


Bent u overtuigd geraakt van de voordelen van vloerverwarming? 
Vraag dan hier een calculatie aan voor uw (woon-) situatie.

Nadat u de aanvraag gedaan heeft, ontvangt u al binnen 5 minuten een eerste prijsindicatie per e-mail en binnen enkele werkdagen volgt een gedetailleerde offerte met alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Daarnaast wordt in de offerte precies uitgelegd hoe de installatie in zijn werk gaat en welke materialen er worden gebruikt.

  • Combinaties van verschillende methodes
    Om tot de beste oplossing te komen, kunnen verschillende installatiemethodes gecombineerd worden
  • Begeleiding van A tot Z
    Van het uitbrengen van de offerte tot het installeren van het vloerverwarming-systeem op locatie

SHOWROOM


Wilt u graag zien wat de mogelijkheden zijn bij FloorComfort? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij wegen daar samen met u alle mogelijkheden af. Deskundig en gericht op uw situatie. U kunt vervolgens met vertrouwen uw keuze maken.