Woningen


 

Wat voor ondervloer uw woning ook heeft en voor welke vloerafwerking u ook kiest... FloorComfort kan u  een passende oplossing bieden, die volledig aansluit op uw wensen.
Van nieuwbouw tot bestaande bouw en zelfs voor monumentale panden!
De installatiemethode wordt volledig bepaald op basis van uw woning en de vloerafwerking van uw voorkeur. Tegels, PVC, laminaat, multi-plank, parket, marmoleum, gietvloeren... Vrijwel alles is mogelijk, zolang het te installeren vloerverwarmingssysteem hier maar op is afgestemd.

VLOERVERWARMING EN ONDERVLOEREN


Voor iedere situatie is een oplossing... Dus niet alleen voor de moderne projectwoningbouw, waarbij u als eigenaar van de woning de keuze heeft uit verschillende technieken van vloerverwarming installeren. Wij hebben óók voor u de oplossing wanneer u bijvoorbeeld een jarendertigwoning heeft met houten ondervloer. In die situatie adviseren wij u graag bij uw keuze van vloerverwarming en vloerafwerking. Komt u ons pas op het spoor terwijl u al voor een vloerafwerking hebt gekozen – bijvoorbeeld tegels – dan kunt u nog steeds bij ons terecht. Wij denken graag met u mee en komen altijd met een oplossing die aansluit op uw wensen en voorkeuren.

Lagere energiekosten

Met vloerverwarming verhoogt u uw woongenot en beperkt u de energiekosten, want waar een radiator behaaglijke warmte geeft bij een aanvoertemperatuur van 70°C, doet vloerverwarming dat al bij een watertemperatuur vanaf 30°C. Dit merkt u direct aan uw energiejaarafrekening.

Gezondheidsvoordeel

Vloerverwarming heeft meer voordelen. Stofmijten hebben ronduit een hekel aan vloerverwarming. Dat levert een gezondheidsvoordeel op, want ook met een hoogpolig tapijt boven op uw vloerverwarming zult u gegarandeerd minder last hebben van huisstofmijt.
Met vloerverwarming krijgt u een gelijkmatig verdeelde warmte in huis, zonder de koude stroom die een radiator als eerste veroorzaakt bij het op gang brengen van de luchtcirculatie.

Ruimtebenutting

Kiest u voor vloerverwarming, dan hebt u geen radiatoren in huis meer nodig.
Alle beschikbare ruimte in uw woning kunt u dus volop benutten.

Kosten

Wat kost vloerverwarming aanleggen? Een relevante vraag waarop het antwoord u best weleens mee kan vallen en omdat u minder hoeft te betalen voor uw energie, kunt u de meerkosten ook nog eens gedeeltelijk terugverdienen. Daarnaast geniet u bij dat alles dagelijks van aanmerkelijk meer vloercomfort.

Offerte


Bent u overtuigd geraakt van de voordelen van vloerverwarming? 
Vraag dan hier een calculatie aan voor uw (woon-) situatie.

Nadat u de aanvraag gedaan heeft, ontvangt u al binnen 5 minuten een eerste prijsindicatie per e-mail en binnen enkele werkdagen volgt een gedetailleerde offerte met alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Daarnaast wordt in de offerte precies uitgelegd hoe de installatie in zijn werk gaat en welke materialen er worden gebruikt.

  • Vaak al in 1 dag geïnstalleerd
    Van vloerverwarming aanleggen tot het voorbereiden van de vloer op het plaatsen van de door u gekozen vloerafwerking
  • Volledig afgestemd op uw wensen
    Door jarenlange ervaring kunnen wij u voor vrijwel elk soort ondervloer de beste oplossing bieden

SHOWROOM


Wilt u graag zien wat de mogelijkheden zijn bij FloorComfort? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij wegen daar samen met u alle mogelijkheden af. Deskundig en gericht op uw situatie. U kunt vervolgens met vertrouwen uw keuze maken.